Funderat på en golfsemester i Sverige?

Sverige är ett utmärkt land för en golfsemester. Det finns många vackra golfbanor att välja mellan och landskapet är fantastiskt. Sverige är också ett mycket prisvärt land att besöka, så du kan njuta av en avkopplande golfsemester utan att spränga banken.

Stockholm eller ute på landsbygden?

Det finns många olika platser i Sverige där du kan njuta av en golfsemester. Om du vill stanna i staden finns det flera golfbanor som ligger nära Stockholm. Om du föredrar att fly från staden och njuta av lugn och ro i naturen finns det gott om golfbanor som också ligger på landsbygden.

Det finns tre kända golfbanor i Stockholm: Vasatorp Golfklubb, Rosendalsterrassens Golfklubb och Sodertalje GK. Alla tre banorna erbjuder en unik upplevelse och var och en har sina egna fördelar.

Spana även in HGs artikel om vilka populära golfbanor i Stockholm som finns: https://happygolfer.se/golfbanor/stockholm/

Vasatorp Golfklubb

Vasatorp Golfklubb ligger strax utanför staden, vilket gör den till det perfekta valet för dig som vill komma bort från stadens liv och rörelse. Banan är välskött och erbjuder vackra vyer över området.

Rosendalsterrassens Golfklubb

Rosendalsterrassens Golfklubb ligger lite närmare Stockholms centrum, vilket gör den idealisk för dem som inte har så mycket tid över. Banan är också känd för sina utmanande håloch vackra omgivningar.

Södertälje GK

Södertälje GK ligger i Stockholms förorter och är det perfekta valet för dig som vill kombinera en golfrunda med lite sightseeing. Banan är välskött och har ett antal utmanande hål. Här finns också en av Sveriges äldsta golfklubbar.

Så om du är ute efter ett bra golfspel är Stockholm platsen att vara på. Dessa tre banor kommer garanterat att ge dig en utmanande och rolig upplevelse. Så vad väntar du på? Ge dig ut och slå några bollar!

Oavsett vad du föredrar har Sverige något att erbjuda alla som gillar en golfrunda på semestern. Så om du letar efter en golfsemester, varför inte komma till Sverige?

Billigare än att resa utomlands

Om du letar efter en billig golfsemester i ett vackert land kan Sverige vara det perfekta resmålet. Det finns många olika platser som du kan välja mellan och priserna varierar beroende på var din valda golfbana ligger. Du kan hitta billiga golfbanor utspridda över hela landet om du letar tillräckligt länge. I storstäder som Stockholm finns det gott om alternativ både inom och utanför stadsgränserna. Om du vill utforska naturen när den är som bäst finns det också många natursköna banor som ligger på mindre orter eller längre bort från större städer.

Trots detta är det fortfarande populärt med att resa utomlands för sina golfbehov.

Det skandinaviska landet har mycket att erbjuda alla som vill ha en avkopplande golfsemester med fantastisk natur i kombination med överkomliga priser. Detta kan vara just den paus du behöver för att komma bort från vardagens stress. Golfspelare på alla nivåer kommer att hitta en bana som utmanar dem i Sverige. Så kom och njut av en golfsemester du aldrig kommer att glömma.

Tänk på att skaffa ett greenfeemedlemskap så du får bättre priser och utbud: https://happygolfer.se/greenfeemedlemskap/stockholm/